Hra s kladívkem, Cubika 13890
Hra s kladívkem, Cubika 13890
Hra s kladívkem, Cubika 13890

Hra s kladívkem, Cubika 13890

Hra podporující řemeslnou zručnost.
Běžná cena399 Kč
329 Kč 272 Kč bez DPH
Skladem ihned 10 ks
Může být u Vás už:středa 3.4.
Kódcub13890VýrobceLevenyaEAN4823056513890
PohlavíHolka, Kluk
Věk od3
Věk do99
TémaKreativita
VýrobceLevenya

Dřevěné hračky byly vždy zajímavé a bezpečné pro děti. Nová značka ukrajinských dřevěných hraček Cubika vyrobila hračku z velmi kvalitních druhů buků a javorů, které rostou v ekologicky čistém prostoru Karpat. Všechny výrobky jsou vyráběny na dovážených zařízeních a pro nátěry vodou ředitelnou barvou, která je vyrobena s použitím nejnovější německé technologie. Všechny produkty Cubika jsou certifikovány pro děti od 18 měsíců. Hračky jsou dodávány v krásné krabici moderního designu.

Dřevěné hračky přispějí k rozvoji jemných motorických schopností rukou a smyslového vnímání u Vašeho dítěte. Díky dřevěným hračkám je možné se naučit tvary a barvy, nemají mnoho funkcí ve srovnání s moderními plastovými hračkami, což ponechává místo pro kreativitu a představivost dítěte. Hračky jsou velmi odolné proti opotřebení, a pokud je to nutné, snadno se čistí, a ve hrách s přáteli a rodiči děti rozvíjejí důležité sociální funkce.

Balení obsahuje 28 dílů:

  • kladívko
  • podložku
  • hřebíčky
  • barevné dřevěné dílky pro vytváření obrázků
Popis
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše